Ingenol en zijn esterderivaat zijn gebruikt voor de behandeling van verschillende huidproblemen. Ingenol mebutaat is goedgekeurd door zowel de Amerikaanse als de Europese geneesmiddelenautoriteiten voor de topische behandeling van actinische keratosis door het induceren van celdood. Echter, het gebruik is ingetrokken uit de EU.
Cat. Nr:NST-10-168
CAS:30220-46-3
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C20H26O5
Moleculair gewicht:348,19
4-Hydroxycinnaminezuur (p-Coumarinezuur) is een natuurlijke afgeleide van kaneelzuur. Het kan worden aangetroffen in verschillende voedingsmiddelen zoals pinda's, tomaten, knoflook en dranken zoals wijn en thee. Echter, 4-Hydroxycinnaminezuur kan ook worden geproduceerd uit lignine en door biosynthetische methoden.
Cat. Nr:NST-10-99
CAS:501-98-4
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C9H8O3
Moleculair gewicht:368,38
Forskolin is uitgebreid bestudeerd als een supplement voor gewichtsregulatie. Enkele studies hebben aangetoond dat proefpersonen die Forskolin gebruikten, meer gewicht verloren in vergelijking met anderen, terwijl ze hogere testosteronniveaus behielden.
Cat. Nr:NST-10-164
CAS:66575-29-9
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C22H34O7
Moleculair gewicht:410,50
Syringinezuur is een natuurlijke verbinding in de klasse van fenolzuren. Het is een veelvoorkomende plantaardige metaboliet en kan in verschillende bronnen in de natuur worden aangetroffen, zoals noten, olijven, pompoenpitten, honing, rode wijn en nog veel meer. Het is ook gebruikt in de traditionele geneeskunde uit de extracten van de schoenknop Ardisia Ardisia elliptica en andere.
Cat. Nr:NST-10-42
CAS:530-57-4
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C9H10O5
Moleculair gewicht:198,17
Rosmarinezuur is een natuurlijke verbinding in de klasse van polyfenolen. Het kan worden aangetroffen in rozemarijn (Salvia rosmarinus L.), waaruit de naam is afgeleid, maar ook in munt, salie en andere culinaire specerijen en kruiden.
Cat. Nr: NST-10-26
CAS: 20283-92-5
Zuiverheid: 98% (HPLC)
Moleculaire formule: C18H16O8
Moleculair gewicht: 360,31
Palmitoleïnezuur is een natuurlijke verbinding in de vetzuurklasse. Het is een Omega-7 vetzuur – het 7e atoom in de koolstofketen is de plaats van onverzadiging. Palmitoleïnezuur is een belangrijk bestanddeel van glyceriden en menselijk vetweefsel.
Cat. Nr:NST-10-101
CAS:373-49-9
Zuiverheid:80% (GC)
Moleculaire formule:C16H30O2
Moleculair gewicht:254,41